Supersnelle Dedicated Server Hosting

Breng op geloofwaardige wijze een revolutie teweeg in intellectueel kapitaal van B2C zonder gebruiksvriendelijke modellen. Voorzie de kosten op een geloofwaardige manier.

Prestatie
SSD24x7 Ondersteuning1
Gbit-poortsnelheid

2x E5-2680 V2 10 Cores

 • 10 Cores / 20 Threads
 • 256GB DDR3 ECC Ram
 • 1TB SSD Opslag
 • 1Gbit/s - fair use Uplink
 • 1 ip adres
 • Nederlandse locatie

€150/mo ex VAT

Bestel nu

2x E5-2680 V4 - 14 Core

 • 14 Cores / 28 Threads
 • 32GB DDR4 ECC Ram
 • 1TB SSD Opslag
 • 10 Gbit/s - fair use Uplink
 • 1 ip adres
 • Nederlandse locatie

€120/mo ex VAT

Bestel nu

Ontworpen voor prestaties

Toegewijde servers van ondernemingsklasse aangedreven door Intel Xeon CPU’s.

Beveiliging waarop u kunt vertrouwen

Out-of-the-box serververharding en optionele next-gen firewalls zorgen voor een volledig veilige serveromgeving.

Uw gegevens veilig houden.

Onze back-up- en replicatieservices zorgen er samen met versleuteling voor dat uw gegevens veilig worden bewaard.

Waarom kiezen voor ViperHosting?

Krachtig toegewijd

Professioneel beheer tegen lage kosten. Onze dedicated hostingservice omvat professioneel beheer en 24x7x365 ondersteuning. Onze hostingexperts zorgen ervoor dat uw serverbeveiliging gepatcht en optimaal blijft werken, en we zijn nooit meer dan een telefoontje of een klik verwijderd als u hulp of advies nodig heeft.

Op maat gemaakte servers

De perfecte server die aan uw behoeften voldoet. Pas uw dedicated server aan met ons assortiment geheugen-, schijf- en netwerkconnectiviteitsopties – tot aan de chassislimiet. En als u uw server ontgroeit, bieden we een volledig upgradepad naar nieuwe hardware, inclusief een volledig beheerde migratie.

Applicatie geoptimaliseerd

Haal het beste uit uw dedicated server. We erkennen dat het hebben van de beste hardware slechts een deel van de vergelijking is als het gaat om prestaties: het optimaliseren van de serversoftware voor uw toepassing is ook van cruciaal belang. Laat ons gewoon de applicatie- of serverrol weten en wij doen de rest – het maakt allemaal deel uit van de service.

Beveiliging geoptimaliseerd

Beveiliging waarop u kunt vertrouwen. Wij nemen beveiliging zeer serieus. Onze dedicated servers zijn niet alleen vooraf geconfigureerd met een op software gebaseerde firewall; we configureren ook een aantal aanvullende maatregelen, waaronder inbraakdetectie & -preventie, automatische IP-blokkering, antimalware en applicatiefirewall.

Dedicated Server-hoogtepunten

Professioneel gehoste beheerde dedicated servers

24x7 Pro-ondersteuning

Beschikbaar wanneer u ons nodig heeft, ons team van professionals is nooit meer dan een telefoontje of live chat verwijderd, ongeacht het uur.

Proactieve monitoring

Mocht onze monitoring een probleem signaleren, dan staat ons team klaar om te reageren. We lossen een probleem vaak op voordat u het weet.

Het beheerde verschil

Ons beheer is ontworpen om flexibel te zijn en biedt ondersteuning die veel verder gaat dan wat andere hosts doorgaans bieden.

Bliksemsnelle opslagv

Kies voor op SSD gebaseerde opslag om razendsnel toegang te krijgen tot gegevens en deze op te halen, samen met een uitstekende betrouwbaarheid.

Firewall van de volgende generatie

Upgrade uw dedicated server met een FortiGate firewall en geniet van geavanceerde beveiligingsdiensten.

IPv4-adres

Een IPv4-adres is inbegrepen in de prijs van elke server.

Waarom een dedicated server?

Dedicated servers zijn uitsluitend gereserveerd voor een enkele gebruiker. Hierdoor kunt u als gebruiker zowel de hardware als de software afstemmen op uw prestatie- en beschikbaarheidsdoelstellingen. Indien gewenst kunnen meerdere servers worden ingezet voor verschillende diensten en met de toevoeging van een FortiGate-firewall kan load balancing worden bereikt voor echte schaalbaarheid.

Neem contact op

Klanten reviews

We zijn beoordeeld met 4,4/5 op basis van beoordelingen die door onze klanten op Trustpilot zijn geplaatst.

Veel Gestelde Vragen

Bestel nu

Een dedicated server is een fysieke server die volledig aan één klant wordt toegewezen. Het biedt hogere prestaties, betere beveiliging en meer flexibiliteit dan gedeelde hosting. Het is ideaal voor bedrijven en organisaties die veel verkeer en gegevens moeten verwerken, of die hun eigen applicaties of websites willen hosten.

Een dedicated server biedt meestal hogere prestaties en meer controle over de hardware en software. Het is ook meer kosteneffectief voor lange termijn gebruik dan cloud servers. Aan de andere kant, biedt cloud servers flexibiliteit, schaalbaarheid, betere redundantie, en lagere instapkosten.

We bieden een breed scala aan technische specificaties, waaronder processor type, kloksnelheid, aantal cores, RAM-capaciteit, opslagcapaciteit en type, netwerkverbindingssnelheid, enzovoort. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste specificaties die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

We bieden verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, intrusion detection en prevention, malware scanning, back-up en herstel, enzovoort. U kunt ook uw eigen beveiligingsprotocollen implementeren om de beveiliging van uw server te verbeteren.